Skaffa konto 

Vi ingår inte avtal med personer under 18 år utan målsmans godkännande, vilket i praktiken innebär att vi tyvärr inte säljer till personer under 18 år. För att kunna skicka ordern så skaffar Du enkelt ett konto där Du anger namn, adress och telefonnummer. På så sätt slipper Du varje gång Du beställer att lämna dessa uppgifter igen. Du kan också logga in och lägga varor i korgen och därefter logga ut om Du inte hinner slutföra köpet. Nästa gång Du loggar in finns varorna kvar i korgen. Det går bra att lägga varor i korgen och därefter skapa konto.

Du hittar fler bra funktioner när Du loggar in på sidan ”Mitt konto”.

Våra priser

Alla våra priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella fel.

Betalning

För att Du som kund ska ha möjlighet att välja vilken betalningsmetod som passar bäst har vi följande alternativ:

– Faktura 15 dagar

– Swish.

 

Betalning med faktura

Du kan välja att betala mot faktura 15 dagar. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 15 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Frakt

Kanoter och kajaker skickas med DSV hem till dig och leveranstiden är normalt 5-7 dagar

Fraktkostnaden varierar beroende på var du bor i Sverige med lägsta avgift på 400 kr runt Stockholm och ökar med avståndet från Stockholm. I varukorgen kan du med hjälp av ditt postnummer se din specifika fraktavgift.

Transportskada

Om varan har skadats vid leverans skall en notering göras på fraksedeln i samband med att du godkänner mottagandet.
Vid dolda skador kontaktar du fraktbolaget. Du ska anmäla detta till så snabbt som möjligt. Efter att anmälan har gjorts hos fraktbolaget gör Du även en anmälan hos Freetime Trading.
Spara embalage och fotografera skadan.

Öppet köp

Vi erbjuder öppet köp i 15 dagar, varan skall då vara oanvänd och i originalförpackning.

Eventuell returfrakt står köparen för.

Övrigt

Faktura/följesedel gäller som garantisedel. I övrigt gäller bestämmelserna i Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Vid tvist, som vi ej lyckats lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.

Garanti

Vi lämnar 2 års garanti enligt konsumentköplagen.

Vi tar inte ansvar för följdfel som uppkommer på grund av att felaktigt användande efter det att fel upptäckts eller borde ha upptäckts.

Garantier/reklamationer förutsätter att våra instruktioner och skötselanvisningar följts.

Reklamation

Vid eventuell skada eller fel på produkt skall det reklameras så snart felet upptäcks.